Solve Labs Reishi Mushroom naturalny ekstrakt 10:1 z lakownicy żółtawej (grzybów Reishi), 30 g

Wielkość opakowania - gramy
Dostępny
47,99
Darmowa dostawa dla zalogowanych Klientów od 199 zł. Dla Klientów niezalogowanych: 249,00 zł

O produkcie: Solve Labs Reishi Mushroom naturalny ekstrakt 10:1 z lakownicy żółtawej (grzybów Reishi), 30 g

100052798

Opis

Solve Labs Reishi Mushroom naturalny ekstrakt 10:1 z lakownicy żółtawej (grzybów Reishi), 30 g to suplement diety w proszku, który zawiera związki chemiczne ułatwiające zrelaksowanie się i wyciszenie.

Właściwości

Reishi – Lakownica żółtawa (Ganoderma lucidum)

Reishi nazywamy również Ling zhi jest jednym z najważniejszych grzybów używanych od wieków na dalekim Wschodzie. Ceniony za właściwości prozdrowotne, w tym wsparcie układu krążenia, obniżenie poziomu cholesterolu i zachowanie odpowiedniej odporność organizmu. Grzybowy tonik

Po dniu pełnym wyzwań Reishi doskonale sprawdzi się jako relaksujący, wieczorny tonik. Świetnie komponuje się z gorącym kakao lub herbatą.

Reishi posiada szerokie spektrum komponentów. Zaliczamy do nich witaminy, minerały, polisacharydy, w tym beta-D-glukany, nukleotydy, triterpeny, w tym kwasy ganoderowe (A-G), sterole, mleczany, glikoproteiny.

Tabela

Składnik 1 porcja- 1 miarka (500 mg) Zalecana porcja (1500 mg)
Ekstrakt 10:1 z owocników Reishi - lakownicy żółtawej
(Ganoderma lucidum)
500 mg 1500 mg

Skład

Składniki: Ekstrakt z owocników Reishi – lakownicy żółtawej ( Ganoderma Lucidum (Curtis) P.Karst.) 10:1

Jak stosować

1 miarkę rozpuścić w dowolnym płynie. Suplement diety najlepiej wymieszać z kawą, herbatą, koktajlem itp. Spożywać bezpośrednio po przygotowaniu.

Dzienne spożycie

Zalecana dzienna porcja do spożycia: 500 mg (1 miarka) trzy razy dziennie. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia (3 miarki).

Przeznaczenie

układ nerwowy / żywienie specjalne

Producent

Solve Labs Sp.z.o.o.,
ul. Iwana Pawłowa 7,
20-455 Lublin

Typ produktu

Suplement diety

Ostrzeżenie: zdjęcia mają charakter wyłącznie informacyjny.