Opis
Jan Niezbędny rękaw do pieczenia szer. 35 cm 3 m do przygotowania dań mięsnych i warzywnych bez dodatku tłuszczu. Zastosowanie produktu sprawia, że potrawy pieką się we własnym sosie, dzięki czemu posiłek jest aromatyczny i niskokaloryczny, a produkty nie tracą swoich wartości odżywczych.
Właściwości
- Rękaw do pieczenia mięs i warzyw.
- Bez dodatku tłuszczu.
- Pełnia wartości odżywczych.
- Szczelne opakowanie z klipsami.
- Brak przedostawania się zapachów.
- Bez użycia brytfanny i blachy,
- Duża szerokość.
- 3 m długości.
Rękaw do pieczenia Jan Niezbędny szer. 35 cm sprawdzi się podczas pieczenia mięs i warzyw. Zastosowanie takiej metody obróbki termicznej sprawia, że pieczone potrawy nie wymagają dodatkowego zastosowania tłuszczu, dzięki czemu przygotowane dania są niskokaloryczne i lekkostrawne. Produkty pieką się we własnym sosie, zachowując naturalny i pełny aromat. Szczelne opakowanie z klipsami zapobiega przedostawaniu się zapachów na zewnątrz, dzięki czemu możesz piec kilka różnych potraw równocześnie.
Wytrzymałość termiczna rękawa wynosi 225° C. Specjalnie opracowany materiał sprawia, że pieczone potrawy nie przypalają się i nie brudzą piekarnika lub kuchenki mikrofalowej. Papier nie przecieka i nie rozwarstwia się pod wpływem sosu. Rękawa możesz używać zamiast brytfanny lub blachy, dzięki czemu po zakończonym pieczeniu nie musisz ich szorować - wystarczy, że wyrzucisz zużyty rękaw do kosza i gotowe! Szerokość 35 cm pozwala na przygotowanie pieczeni nawet z dużej porcji mięsa i warzyw.
Dystrybutor
ul. Puławska 42 C,
05-500 Piaseczno