Opis
HiPP BIO Sok jabłka-winogrona po 4. miesiącu, 200 ml to doskonały napój do rozszerzania diety niemowlęcia i uczenia nowych smaków. Sok dostarcza witaminy C, która buduje odporność organizmu na infekcje. Nie zawiera dodatku cukru, dlatego zmniejsza ryzyko próchnicy.
Właściwości
Produkt z certyfikatem ekologicznym. Znak HiPP BIO to gwarancja najwyższej jakości ekologicznej - jeszcze wyższej niż wymagana przepisami prawa.
- wysoka zawartość witaminy C (zgodnie z przepisami prawa) - wspiera układ odpornościowy i ułatwia wchłanianie żelaza
- zgodnie z przepisami prawa żywność dla niemowląt i małych dzieci nie zawiera substancji konserwujących i barwników, bez aromatów
Zadbaj o zrównoważoną dietę oraz zdrowy tryb życia swojego dziecka.
HiPP
BIO od pokoleń
Climate-positive
HiPP aktywnie uczestniczy w ochronie klimatu:
z każdym słoiczkiem wspólnie zmniejszamy emisję CO2.
Przeznaczenie
Po 4. miesiącu
Waga
200 ml netto
Producent
HiPP Polska Sp. z o.o.
Giełdowa 1,
01-211 Warszawa
Giełdowa 1,
01-211 Warszawa
Typ produktu
Środek spożywczy specjalnego przeznaczenia żywieniowego