Opis
Tabela
Skład analityczny:
Energia przetwarzalna 380 kcal/100 g) 15,89 MJ/kg, białko 25,0%, zawartość tłuszczu 14,0%, włókno surowe 2,5%, popiół surowy 6,5%, fosfor 0,95%, wapń 1,2%, sód 0,25%, potas 0,5%, magnez 0,12 %
Dodatki dietetyczne na kg:
Witamina A 12 000 IU, witamina D3 1200 IU, witamina B1 10 mg, witamina B2 10 mg, witamina B6 6 mg, witamina B12 30 mcg, biotyna 250 mcg, kwas pantotenowy 30 mg, niacyna 250 mg, kwas foliowy 2,0 mg, witamina C 70 mg, chlorek choliny 1650 mg, witamina E 70 mg
Pierwiastki śladowe na kg:
Cynk (jako aminokwasowy chelat cynku) 75 mg, miedź (jako pentahydrat siarczanu miedzi) 10 mg, mangan 10 mg, jod (jako bezwodny jodan wapnia) 2,0 mg, selen (jako selenin sodu) 0,2 mg, cynk (jako cynk) tlenek) 70 mg, żelazo 140 mg